Historien

Jeg hedder Frank og er 58 år. Jeg er ejer af sandormeautomaten. 2018 er så min 20. sæson med salg af sandorm fra automat på Kerteminde havn. Automaten er en hobby for mig. Jeg har et fuldtids job som jeg skal passe, så der vil være tidspunkter, hvor jeg ikke kan tage telefonen, men indtale på min tlf. og jeg ringer op når jeg får tid eller ring senerer.

Jeg er selv meget ivrig lystfisker, specielt kyst- og havfiskeri interesserer mig. Igennem fiskeriet har jeg tit hørt, at det var svært at skaffe sandorm. Det gav mig ideen til en automat, for at I kan fiske i stedet for at grave sandorm. I har fuldkommen ret. Det er svært at grave sandorm. Det er hårdt arbejde. Man skal tage højde for tidevandet og kende de rigtige steder. I alt skal man tage hensyn til mange ting.

Jeg graver stort set alle sandormene selv, og sandormene bliver opbevaret i et stort saltvandskar. På den måde har jeg altid friske sandorm i automaten, som bliver tilset hver dag. Der vil dog være perioder, hvor det kniber med at jeg kan følge med efterspørgelsen.

Det er pt. det eneste sted på Fyn, hvor man kan købe Sandorm.

Saltvandskar til opbevaring