Aktuelle oplysninger

Sandormautomaten er på Facebook/sandorme.dk og husk at like.

Fredag d. 25 okt. Der har sviret rygter om at fra 2020 bliver det forbudt at fiske i Kerteminde Havn. Der passer IKKE. Der er kun ud ved det hvide fyr at det er forbudt, det har det været i mange år. Der er mange der dog trosser forbudet og fisker der alligevel. Det er også det bedste sted når strømmen løber ud ad.                                                                        Man hvis man nu bruger sin sunde fornuft er der plads til alle. En havn er beregnet til skibe så de har første ret. Det vil sige man haler ind eller lader være med at kaste ud når der kommer et skib og hvis man så lader være med at rense fisk på bænkene ude ved fyret og ryder op efter sig er der ingen der har ondt af at man fisker der.

Mandag d. 21 okt. Så er det ved at være sidste chance for i år. Automaten er åbent her i uge 43 men fra d. 27 okt. frem til 24 nov er den kun åbent i weekenderne. Så lukker automaten helt og bliver kørt i vinter hi. Der kan købes Børsteorm i Tropica butikken i Kerteminde og Mesinge hele vinteren. Ring dog lige tlf. 27521039 først for afhentning.

Mandag d. 23 sept. Fremover vil automaten lukke allerede kl. 19 alle dage, indtil d. 3 november.

Fredag d. 20 sept. Så er jeg ved at være klar igen. Jeg vil i morgen (lørdag) forsøg at grave nogle Sandorm, de vil nok først være i automaten efter kl. 15,00 Men ring lige i forvejen på tlf. 22517981

Mandag d. 2 sept. Lægerne har valgt at se mig engang til. Det betyder at der er ikke sandorme i automaten før efter d. 22 sept.

Torsdag d. 22 aug. Jeg skal gå sygemeldt i 14 dage så jeg kan ikke grave sandorm derfor er der ingen sandorme i automaten de næste 14 dage. Jeg skriver når der igen er sandorme i den igen. Selvfølgelig vel der være børsteorm og masser af forskellige forfang i automaten. Det er kun sandorme der mangler.

Tirsdag d. 6 aug. Der vil ikke være sandorme i automaten fra d. 7-12 aug. da jeg holder ferie. Der vil selvfølgelig være børsteorme i den. Det sørger Tropica i Mesinge for.

Lørdag d. 6 juli. Vi har haft en del blæsevejr fra nordvest i et stykke tid og der har gjort at vandet ikke vil trække sig tilbage fra Odense Fjord, hvor jeg graver sandormene. Så lageret er brugt op. Så hvis du kommer langsvej fra og vil fiske med Sandorm så ring lige i forvejen på Tlf. 22517981 og helst dagen før efter kl 15,00. Der vil dog altid være Børsteorm i automaten da de bliver impoteret fra Holland.

Fredag. 22 marts. Automaten er åbent her i weekenden og fra lørdag d. 30 marts er den åbent alle dage fra kl. 07,00 til 20,00.

Torsdag d. 28 feb. Så er automaten igen på sin plads. Der vil være åbent i weekenderne i marts måned, hvis vejret ellers tillader det, du kan se her på hjemmesiden eller Facebook fredag eftermiddag om der er orm i automaten i weekenden.

2018

Torsdag d. 22 nov. Så er det sidste chance. Automaten har åbent fredag fra kl. 10,30 til 17,00 og lørdag/søndag fra kl. 8,00 til 17,00. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK for i år. Så vil jeg ønske alle brugerne af automaten en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Der kan købes børsteorm hele vinteren hos Tropica i Mesinge eller bestilles på tlf. 27521039

Torsdag d. 18 okt. Så er det ved at være den tid hvor sandorme automaten lukker ned for i år. Fra og med d. 28 okt. er den lukket på alle hverdagene men vil være åbent i weekenderne frem til d. 25 nov. Der kan dog købes børsteorm fra butikkerne Langegade 48 i Kerteminde og Tropica Fynshovedvej 208 i Mesinge i hele perioden. Ring 27521039 for bestilling af orm.

Onsdag d. 19 sept. Fra torsdag d. 20 til og med 25 sept. er der ingen Sandorm i automaten. Tropica i Mesinge vil sørge for at der er Børsteorm i automaten. Fra d. 1 Okt. lukker automaten kl. 19,00

Torsdag d. 12 juli. Så er automaten åbent igen. Fejlen er rettet så nu håber vi at automaten er stabil fremover.

Tirsdag d. 10 juli. Automaten er lige nu ude af drift, der kommer først en tekniker på torsdag. Så indtil da kan der købes sandorme og børsteorme i Tropica´s butik Langegade 48 fra kl. 10,00-17,30.

Onsdag d. 4 juli. Så kan man igen købe sandorme og nu også børsteorme fra automaten her på havnen i Kerteminde. En ny er på plads.

Fredag d. 1 juni. Status lige nu er at jeg leder efter en ny automat, så hvis nogen ved hvor der står en Wittenborg FM 7000 automat er man meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 22517981. Ind til vidre forgår salget fra min adr. i et begrænset omfang, eller aftales ved automaten.

Fredag d. 25 maj. Her til formiddag gik automaten i stykker og som det ser ud lige nu, kan den ikke laves. Derfor henviser jeg til Tropica i Mesinge ind til vidre. Der kan dog hentes sandorme hos mig privat, dog i et begrænset omfang eller aftale på tlf. 22517981

Torsdag d. 29 marts. Automaten åbner igen fredag morgen kl. 7,00.

Onsdag d. 28 marts. Automaten er lukket onsdag og torsdag pga. vejret.

Fredag d. 23 marts. Sandormene syntes ikke der er meget forår over vejret lige nu, men alligevel lykkes det mig at skaffe ca. 150 stk. selvom de sad 40 cm. nede. Så automaten åbner lørdag morgen kl. 7,00.

Mandag d. 5 marts. Automaten åbner lørdag d. 24 marts.

2017

Lørdag d. 28 okt. D. 29 oktober rammer stormen "Ingolf" os og det gør at DMI lover forhøjet vandstand i Storebælt, som betyder oversvømmelse på havnen her i Kerteminde. Så derfor har jeg valgt at fjernet automaten fra sin standplads og køre den et sikkert sted hen og der bliver den stående til engang i marts. Så jeg vil benytte lejligheden til at sige "TAK" for i år, jeg håber jeg ser jer til næste år igen når jeg starter op igen til marts.

Mandag d. 16 okt. Så er det ved at være sidste chance, inden sandorme automaten lukker ned for i år. D. 1 nov. lukker den på hverdagene men vil være åbent i weekenderne, hvis det er muligt at skaffe orm.

Torsdag d. 12 okt. Så lykkes det andelig, fik i dag fat i Sandorm så fra i morgen fredag er der orm i automaten igen.

Fredag d. 6 okt. Automaten er lukket indtil vidre pga. højvande, som gør at jeg ikke kan grave sandorme. Jeg skriver på hjemmesiden når jeg åbner igen.

Fredag d. 29 sept. Fra. 1 okt. lukker automaten allerede kl 19,00 alle dagene.

Lørdag d. 15 juli. Så er sandorme automaten igen åbent. Der kan dog ske at der vil være udsolge i perioder pga. stor efter spørgelse her i ferien. Men jeg gør hvad jeg kan for at følge med.

Onsdag d. 12 juli. Det er stadig for højvandet til at jeg kan grave og DMI`s Vandstands tabel for Odense fjord siger at det først bliver lavvande på fredag til at jeg kan grave. Så ingen sandorme i automaten før fredag eftermiddag.

Tirsdag d. 11 juli. Jeg fik ikke fat i nogen orm i dag pga. højvande, men jeg prøver igen i morgen.

Mandag d. 10 juli. Automaten er udsolgt for sandorme lige nu. Jeg håber at jeg kan få fat i nogle i morgen formiddag, så vil der være orm i automaten igen til middag.

Fredag d. 30 juni. Pga. regn og en nordlig vind har jeg lukket automaten, fordi den kan ikke tåle vand. Åbner igen når det holder op med at regne. Skal du bruge Sandorm, så ring 22 51 79 81.

Lørdag d. 27 maj. Da jeg ikke kan følge med efterspørgslen af Sandorm vil automaten være lukket søndag og mandag:-(da jeg skal på fisketur på Nordsø`en. Den åbner igen i løbet af tirsdag.

Torsdag d. 24 marts. Fra d. 25 marts er automaten åben igen alle dage helt frem til ca. 1 nov.

Lørdag d. 4 marts. Jeg har fået en del henvendelser den sidste uges tid om "hvornår åbner Sandormeautomaten" Jeg vil forsøg om jeg kan åbne i weekenderne d. 11-12 og 18-19 marts, men det afhænger af vejret. Jeg skal nok skrive om der er orm i automaten i de 2 weekender, det gør jeg om torsdagen. Ellers åbner automaten helt fra d. 25 marts.

Billede herunder er fra Nyborg mole først i marts måned 2013. Det blev til 16 flotte fladfisk. 1 Rødspætte, 8 Skrubber og 7 Isinger. Med hjem.

Drenge med fisk

Automaten vil være åbent d. 23. marts fra kl. 7,00 til 20,00

Nyt. Jeg har fået lavet en fiskefilm om Fishing kids i Kerteminde havn. Filmen er optaget d. 29 april 2012, og viser lidt om at fiskeri med sandorme og hvad vi kan fange i havnen. Filmen være ca. 10 min. Rigtig god fornøjelse. Automaten åbner igen d. 23 marts.

Billede er fra sommeren 2011, hvor jeg guidede unge mennesker i lystfiskeri her på havnen i Kerteminde. Og det blev en succes.

Drenge med fisk