Aktuelle oplysninger

Sandormautomaten er på Facebook/sandorme.dk og husk at like.

2022

Tirsdag d. 7 juni. Automaten flytter ned til Fjord&Bælt.

Pga. nybyggeri og renovering af marinaen lukker man hele Nordrehavnekaj af. Det gør man fra d. 8 juni til resten af året. Så de næste 5 måneder flytter automaten ned til Fjord&Bælt. Det vil heller ikke være muligt at fiske på Nordrehavnekajen resten af året så, hvis man vil fiske i Kerteminde Havn skal i over på den anden side (sydsiden)

Lørdag d. 16 april. Resten af Påsken bliver vejret fint. Så automaten vil være fyldt godt op med friske orm.

Torsdag d. 17 marts. Desværre kan vi ikke nå at sætte automaten op  her til weekenden d. 19-20 marts. DMI lover ellers flot vejr til weekenden så hvis du skal bruge orm så ring 22517981 (Frank) el. 27521039 (Susanne)

Torsdag d. 3 marts. Vi er lige startet på foråret og inden længe bliver automaten sat på plads. Sandormene er også begyndt at lave friske skud (pølser) Det er en godt tegn på forår. Vi forvente at åbne automaten ca. 18/19 marts.

Mandag d. 24 januar. Kerteminde Havn stå foran en større ombygning med boliger og en udvidelse af Marianen de næste par år. Det kan betyde at det ikke bliver muligt at fiske fra Nordre havnekaj. Byggeriet skal starte her til foråret men lad os nu se.

Automaten har fået lov til at blive stående, hvor den står lige nu og vi forventer at den åbner sidst i marts måned. Men følg med her eller på Facebook.

2021

Onsdag d. 27 okt. Fra d. 1 nov. er automaten lukket på alle hverdagene men vil være åbent i weekenderne i novenber måned fra fredag kl. 12,00 til søndag kl. 18,00.

Mandag d. 27 sept. Frem til 1 nov. lukker automaten kl. 19,00 alle dage. Fra 1 nov. er automaten lukket på alle hverdage men åbent i weekenderne fra fredag kl. 12 til søndag kl. 18 frem til d. 28 nov.

Torsdag d. 8 juli. Automaten lukker allerede kl. 18,00 på lørdag og KUN lørdag.

Fredag d. 23 april. Automaten er fyldt godt op med orm her i weekenden. Hornfiskene er lige på trapperne og DMI har lovet en del sol. Fiskene er sultene efter en lang vinter.

Så sker det, automaten vil være åbent alle dage fra d. 20 marts fra kl. 7,00 til 20,00.

2020

Fredag d. 4 dec. Sæsonnen er slut. Tropica og mig siger TAK for en god sæson. Automaten bliver nu kørt i vinter hi og bliver først sat på plads igen til marts. Vi ønsker alle brugerne af automaten en rigtig god jul, samt et godt og lykke bringende nytår.

Lørdag d. 17 okt. Så er det ved at være sidste chance. Automaten er åbent i uge 43. (19-25 okt.) Der efter er den lukket på hverdagene men vil være åbent i weekenderne frem til d. 29 nov.

Torsdag d. 24 okt. Fra nu og frem til d. 1 okt. vil automaten lukke kl. 19,30 og efter d. 1 okt. lukker den kl. 19,00.

Lørdag d. 25 juli. Jeg holder ferie lukket fra d. 3 til d. 14 aug. og fra d. 25 til d. 4 sept. Det gælder kun sandorme. Børsteorme vil der være hele perioden.

Tirsdag d. 7 april. Det kniber med at jeg kan følge med efterspørgelsen af Sandorme i denne her tid. Jeg er fuldtid på arbejds markedet så jeg har ikke så meget tid til at grave. Kommer du langsvej fra så ring i forvejen inden du køre på tlf. 22517981

Mandag d. 2 marts. Så er automaten igen på sin plads. Der vil være åbent i weekenderne i marts måned, hvis vejret ellers tillader det, du kan se her på hjemmesiden eller Facebook fredag eftermiddag om der er orm i automaten i weekenden.

Billede herunder er fra Nyborg mole først i marts måned 2013. Det blev til 16 flotte fladfisk. 1 Rødspætte, 8 Skrubber og 7 Isinger. Med hjem.

Drenge med fisk

Automaten vil være åbent d. 23. marts fra kl. 7,00 til 20,00

Nyt. Jeg har fået lavet en fiskefilm om Fishing kids i Kerteminde havn. Filmen er optaget d. 29 april 2012, og viser lidt om at fiskeri med sandorme og hvad vi kan fange i havnen. Filmen være ca. 10 min. Rigtig god fornøjelse. Automaten åbner igen d. 23 marts.

Billede er fra sommeren 2011, hvor jeg guidede unge mennesker i lystfiskeri her på havnen i Kerteminde. Og det blev en succes.

Drenge med fisk