Aktuelle oplysninger

Sandormautomaten er på Facebook/sandorme.dk og husk at like.

Onsdag d. 25 nov. Så er det sidste chance. Automaten er åbent her i weekenden d. 23-24 nov. På mandag bliver den kørt i vinter hi og kommer først frem igen til marts 2020. Tak for en god sæson.

Fredag d. 25 okt. Der har sviret rygter om at fra 2020 bliver det forbudt at fiske i Kerteminde Havn. Der passer IKKE. Der er kun ud ved det hvide fyr at det er forbudt, det har det været i mange år. Der er mange der dog trosser forbudet og fisker der alligevel. Det er også det bedste sted når strømmen løber ud ad.                                                                        Man hvis man nu bruger sin sunde fornuft er der plads til alle. En havn er beregnet til skibe så de har første ret. Det vil sige man haler ind eller lader være med at kaste ud når der kommer et skib og hvis man så lader være med at rense fisk på bænkene ude ved fyret og ryder op efter sig er der ingen der har ondt af at man fisker der.

Mandag d. 21 okt. Så er det ved at være sidste chance for i år. Automaten er åbent her i uge 43 men fra d. 27 okt. frem til 24 nov er den kun åbent i weekenderne. Så lukker automaten helt og bliver kørt i vinter hi. Der kan købes Børsteorm i Tropica butikken i Kerteminde og Mesinge hele vinteren. Ring dog lige tlf. 27521039 først for afhentning.

Mandag d. 23 sept. Fremover vil automaten lukke allerede kl. 19 alle dage, indtil d. 3 november.

Fredag d. 20 sept. Så er jeg ved at være klar igen. Jeg vil i morgen (lørdag) forsøg at grave nogle Sandorm, de vil nok først være i automaten efter kl. 15,00 Men ring lige i forvejen på tlf. 22517981

Mandag d. 2 sept. Lægerne har valgt at se mig engang til. Det betyder at der er ikke sandorme i automaten før efter d. 22 sept.

Torsdag d. 22 aug. Jeg skal gå sygemeldt i 14 dage så jeg kan ikke grave sandorm derfor er der ingen sandorme i automaten de næste 14 dage. Jeg skriver når der igen er sandorme i den igen. Selvfølgelig vel der være børsteorm og masser af forskellige forfang i automaten. Det er kun sandorme der mangler.

Tirsdag d. 6 aug. Der vil ikke være sandorme i automaten fra d. 7-12 aug. da jeg holder ferie. Der vil selvfølgelig være børsteorme i den. Det sørger Tropica i Mesinge for.

Lørdag d. 6 juli. Vi har haft en del blæsevejr fra nordvest i et stykke tid og der har gjort at vandet ikke vil trække sig tilbage fra Odense Fjord, hvor jeg graver sandormene. Så lageret er brugt op. Så hvis du kommer langsvej fra og vil fiske med Sandorm så ring lige i forvejen på Tlf. 22517981 og helst dagen før efter kl 15,00. Der vil dog altid være Børsteorm i automaten da de bliver impoteret fra Holland.

Fredag. 22 marts. Automaten er åbent her i weekenden og fra lørdag d. 30 marts er den åbent alle dage fra kl. 07,00 til 20,00.

Torsdag d. 28 feb. Så er automaten igen på sin plads. Der vil være åbent i weekenderne i marts måned, hvis vejret ellers tillader det, du kan se her på hjemmesiden eller Facebook fredag eftermiddag om der er orm i automaten i weekenden

Billede herunder er fra Nyborg mole først i marts måned 2013. Det blev til 16 flotte fladfisk. 1 Rødspætte, 8 Skrubber og 7 Isinger. Med hjem.

Drenge med fisk

Automaten vil være åbent d. 23. marts fra kl. 7,00 til 20,00

Nyt. Jeg har fået lavet en fiskefilm om Fishing kids i Kerteminde havn. Filmen er optaget d. 29 april 2012, og viser lidt om at fiskeri med sandorme og hvad vi kan fange i havnen. Filmen være ca. 10 min. Rigtig god fornøjelse. Automaten åbner igen d. 23 marts.

Billede er fra sommeren 2011, hvor jeg guidede unge mennesker i lystfiskeri her på havnen i Kerteminde. Og det blev en succes.

Drenge med fisk