Aktuelle oplysninger

Sandormautomaten er på Facebook/sandorme.dk og husk at like.

2020

Søndag d. 12 april. Mandag 2. Påskedag er der ingen orm i automaten. Det skyldes at der ser ud til at vi skal havde højvande hele dagen (mandag) og så kan jeg ikke grave sandorme. Børsteormene bliver impoteret fra Holland og der har været så stor efterspørgelse på dem at Tropica først kan få på onsdag. Jeg skriver når der igen er orm i automaten.

Tirsdag d. 7 april. Det kniber med at jeg kan følge med efterspørgelsen af Sandorme i denne her tid. Jeg er fuldtid på arbejds markedet så jeg har ikke så meget tid til at grave. Kommer du langsvej fra så ring i forvejen inden du køre på tlf. 22517981

Mandag d. 2 marts. Så er automaten igen på sin plads. Der vil være åbent i weekenderne i marts måned, hvis vejret ellers tillader det, du kan se her på hjemmesiden eller Facebook fredag eftermiddag om der er orm i automaten i weekenden.

Billede herunder er fra Nyborg mole først i marts måned 2013. Det blev til 16 flotte fladfisk. 1 Rødspætte, 8 Skrubber og 7 Isinger. Med hjem.

Drenge med fisk

Automaten vil være åbent d. 23. marts fra kl. 7,00 til 20,00

Nyt. Jeg har fået lavet en fiskefilm om Fishing kids i Kerteminde havn. Filmen er optaget d. 29 april 2012, og viser lidt om at fiskeri med sandorme og hvad vi kan fange i havnen. Filmen være ca. 10 min. Rigtig god fornøjelse. Automaten åbner igen d. 23 marts.

Billede er fra sommeren 2011, hvor jeg guidede unge mennesker i lystfiskeri her på havnen i Kerteminde. Og det blev en succes.

Drenge med fisk